debattsidan.nu
ARTIKLAR      KRONOLOGI      ÄMNEN

Anno 1 september 2022


 

Syfte och regler


Eftersom ingenting kommer att publiceras i denna sajt utan att förhandsgodkännas, så behöver vi inte skriva något särskilt om att hålla god ton och ett vårdat språk. Men, det är givetvis en förutsättning för att få en artikel publicerad här.
Ingen skribent får betalt för att skriva något i debattsidan.NU, vilket beror på att forumet drivs ideellt och är fritt från både reklam och betalvägg.
De artiklar som publiceras innehåller skribenternas egna uppfattningar, rakt av.
 
Syftet med debattsidan.NU är att olika skribenter som har olika erfarenheter och värderingar ska kunna publicera artiklar inom en lång rad olika ämnesområden. Och artiklarna kan i princip vara hur korta eller långa som helst.
 
Efterdebatter är tänkt att ske främst i olika Facebookgrupper, samt i andra nätfora. Vi kan även publicera kommentarer i anslutning till artiklar i forumet ifall de innehåller läsvärda synpunkter, som t.ex. faktapåpekanden som kompletterar uppgifterna i en artikel.
Kritiska kommentarer är inte nödvändigtvis intressanta i sig. Och om någon är mycket kritiskt inställd till innehållet i en artikel, så kan ju den personen skriva en helt egen artikel inom samma ämnesområde.
Vi kommer inte heller att publicera rena ryggdunkningskommentarer av typen "håller med". En kommentar måste innehålla något nytt i sak.
 
Hur det här forumet kommer att utvecklas får framtiden utvisa. Det som står klart är att det kommer att innehålla artiklar som är idéburna och som spänner över flera olika slags ämnesområden från samhällskritik till vetenskapliga analyser eller redogörelser.
 
Artiklar (och i viss mån kommentarer) kan skickas till admin @ debattsidan.nu, men eftersom sajten drivs ideellt, så kan det ta lång tid innan sådana mejl blir lästa.
 
 
ARTIKLAR      KRONOLOGI      ÄMNEN