Announcement

Collapse
No announcement yet.

Urspårning nr 2 ur tråden Objektivismens metafysik

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Visa
Clear All
new posts

 • Urspårning nr 2 ur tråden Objektivismens metafysik

  I den här tråden har jag svarat på inlägg från dig och Henrik. Har svaren legat utanför ämnet, beror det på er.
  Tänker du göra som jag bett dig: inrätta särskilda forum för objektivism så att övriga forum kan bli fria från sånt?

 • #2
  Orsaken till att ditt svar låg utanför ämnet var att du började kommentera den här tråden utan att bry dig om att (noggrant) läsa de två startinläggen. Ditt val att slarva berodde enbart på dig själv.

  Den fråga du ställer, har du redan ställt tidigare. Jag besvarade den i inlägg #12 här.

  Var nu vänlig: Skriv inte mer i denna tråd utan att först noggrant ha läst trådens startinlägg, samt håll dig till ämnet, som är Objektivismens metafysik.

  Du är också välkommen att i andra trådar diskutera vidare de kunskapsteoretiska frågeställningar som du initierade debatt om i tråden Inledning till en rad diskussioner och som ytterligare har belysts i dessa två trådar: Intution och Det omedvetna versus det undermedvetna.
  Last edited by Filip Björner; 01-06-2020, 09:50 AM. Reason: Korrigerade ett skrivfel.

  Comment


  • #3
   AndersF:

   Du verkar vilja skapa ett slags "ghetto" för inlägg som innehåller delar av den objektivistiska filosofin. Jag tycker att det är oseriöst att vilja behandla en viss filosofi, som du inte håller med om, som ett slags intellektuell pariah som skall vara bannlyst från övriga trådar. Jag tycker att vi som diskuterar måste alltihopa "tåla" att höra varandras åsikter utan att de från det konventionella intellektuella etablissemanget avvikande åsikterna förvisas till ett särskiljt reservat.

   Comment

   Working...
   X