Announcement

Collapse
No announcement yet.

Finns det verkligen "klimatförändringsförnekare"?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Visa
Clear All
new posts

 • Finns det verkligen "klimatförändringsförnekare"?

  Miljöisterna har under några år använt begreppet "klimatförnekare" för att svartmåla personer som kritiserar alarmismen. Det bisarra med det ordet är att det inte finns någon människa som någonsin har förnekat att klimatet existerar. Om miljöisterna hade hållit sig till fakta så hade de istället fått kalla sina kritiker för "alarmistkritiker". (En alarmistkritiker förnekar ju inte heller att alarmismen finns som en företeelse, utan nöjer sig med att kritisera den.)

  Nu har jag snappat upp ett nytt ord; "klimatförändringsförnekare". Jag antar att ordet har tillkommit därför att idiotordet "klimatförnekare" inte längre tar skruv. Men det ordet är ju precis lika befängt. För finns det verkligen någon person någonstans på denna planet som någonsin har förnekat att klimatet varierar och förändras? Det finns väl ingen människa som påstår att klimatet har varit stabilt oförändrat i miljontals år? Eller?


 • #2
  Ja - klimatet är ju inget annat än "vädret på lång sikt". Och alla vet väl att somliga dagar är det soligt och vindstilla - medan andra dagar blåser det upp till storm? Och det är väl varmare under sommaren än under vintern?
  Last edited by henriku; 01-31-2020, 12:26 AM.

  Comment


  • #3
   En annan intressant fråga är den om det finns "Gröna rasister" ?
   Last edited by henriku; 01-31-2020, 12:26 AM.

   Comment

   Working...
   X