Announcement

Collapse
No announcement yet.

Den onda miljörörelsen

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Visa
Clear All
new posts

 • Den onda miljörörelsen

  Miljörörelsen sätter ett högre värde på orörd natur än på människornas väl. Därför drar sig inte miljörörelsen för att driva fram åtgärder som leder till lidande och död för människor. Ett exempel på detta är förbudet mot användning av det insektsdödande medlet DDT – som miljörörelsen drev fram på 1970-talet.

  DDT började användas under Andra världskriget, då den skyddade miljontals allierade soldater mot sjukdomar som tyfus. Efter krigets slut började DDT användas i stor skala för att bekämpa insekter som bar på sjukdomar som malaria. Framgångarna var sensationella.

  Innan användningen av DDT kom igång drabbades ca. 200 miljoner människor i världen av malaria varje år. Och ca. 2 miljoner av dessa dog varje år. När DDT besprutningen påbörjades 1946 skedde en dramatisk minskning av dessa siffror. I Sri Lanka t.ex. drabbades 2,8 miljoner invånare av malaria 1948, strax innan DDT började användas där. Men bara femton år senare, 1963, drabbades endast 17 personer (sic) i hela landet. 1970 levde ca. 2 miljarder människor i regioner på jorden där malaria skulle kunna förekomma. Men 79% av dessa människor skyddades av DDT, och experter förväntade sig att malarian snart skulle utrotas.

  Men – miljörörelsen drev fram ett förbud mot DDT i början av 1970-talet. Först i USA och sedan i andra länder. Då började malarian att härja igen. Bara sex år efter det att förbudet först genomfördes drabbades ca. 800 miljoner människor per år av malarian – och ca. 8 miljoner av dem dog varje år.

  Miljörörelsen har alltså gjort sig skyldig till massmord!

  Miljörörelsen bekämpar alla tänkbara sorters modern teknologi – som t.ex. artificiella kemikalier, kärnkraft, bilar, bioteknik, fossila bränslen, flygplan o.s.v. Men utan teknologi blir människan snabbt offer för naturen. Människor kan ju inte överleva utan att göra ingrepp i naturen.

  Miljörörelsen försöker dock stoppa den moderna teknologin och industrialismen ändå. Och det är logiskt. Om man anser att den av människan orörda naturen är idealet – så måste man bara betrakta människan som varande sin fiende. Dessutom anser miljörörelsens kärna att sanningen är en fiende. Miljörörelsens mest konsekventa (d.v.s. ”extrema”) medlemmar anser att ändamålet helgar medlen, och att det därför är rätt att ljuga och bluffa – närhelst detta ”gagnar saken”.

  Miljörörelsen påstod t.ex. att DDT orsakade en storskalig fågeldöd, och att människor fick cancer av DDT. Några vetenskapliga bevis för dessa påståenden fanns aldrig. Men miljöaktivister har upprepat lögnerna så ofta och så fräckt att allmänheten har kommit att tro att de är sanna. Och allmänheten har pressat politikerna till att förbjuda DDT.

  Med miljontals förlorade människoliv som resultat.

  Nuförtiden kör miljörörelsen med andra bluffar – som t.ex. ”ozonhålet” och, i synnerhet, ”den globala uppvärmningen”. Miljörörelsens yttersta mål är detsamma som förut. Att offra människan för att ”rädda” naturen.

  Varje människa som sätter värde på sitt liv måste bekämpa miljörörelsen, och försvara det moderna industrisamhället. Det försvar som industrisamhället och människolivet framförallt behöver är rationella idéer. Den rikaste källan till sådana idéer är filosofen Ayn Rands verk.
Working...
X